Aquest mes d’abril us volem presentar un cap de setmana ple d’activitats i de lluita, un espai on crèixer, compartir i coneixe’ns entre totes nosaltres.

Des de l’Assemblea Antiespecista de Barcelona us convidem a les jornades per la interseccionalitat de lluites. Creiem que és necessari visibilitzar com d’importants i indispensables són totes les lluites que lliurem entre totes cada dia, i pretenem fer-ho exposant com s’enllacen i què tenen en comú entre elles!
Què tenen a veure entre ells l’antiautoritarisme, el feminisme i el transfeminisme, l’antiespecisme, lantidesenvolupisme, els casos antirepressius…? Totes elles les volem tractar i les volem unir. Per què? Perquè juntes ho podem tot!

Si vols saber com acaba tot això, no t’ho pots perdre! Les jornades es faran els dies 15 i 16 d’abril al CSO La Clandestina. Encara no us podem desvelar més informació, però us avancem que hi haurà xerrades, cinefòrums, expos, concerts, distris, etc

A més, ens estem currant un espai infatil amb moltíssimes activitats en les què aprendrem i jugarem, perquè elles també són una part indispensable en les nostres lluites diàries!

Estigueu ben atentes que anirem publicant nova info així com s’apropi l’esdeveniment. Us hi esperem!

interseccionalitat